Vrimmel-sjefen får ros

FERSK FESTIVALSJEF: Maren Grønli Berg får skryt for innsatsen hun har gjort i forkant av årets Vrimmelfestival.  – Maren er helt fersk og det er beundringsverdig å se hvordan hun har taklet dette, sier Anders Kullerud Skaugen fra Trøndelag fylkeskommune.

FERSK FESTIVALSJEF: Maren Grønli Berg får skryt for innsatsen hun har gjort i forkant av årets Vrimmelfestival. – Maren er helt fersk og det er beundringsverdig å se hvordan hun har taklet dette, sier Anders Kullerud Skaugen fra Trøndelag fylkeskommune.

Maren Grønli Berg (24) høster mye skryt for jobben med Vrimmelfestivalen.

DEL

KOLVEREID: Maren Grønli Berg har vokst opp på Gjerdinga og Rørvik. Nå har hun sammen med søstera vendt hjem og bosatt seg på Gjerdinga. I høst startet hun i jobben som lærer på kulturskolen i Nærøysund og festivalsjef for Vrimmelfestivalen.

Som sjef for festivalen høster hun mye skryt.

– Vi trodde det skulle bli utfordrende å arrangere festivalen i år, men dette har Maren taklet med glans, sier Andreas Kullerud Skaugen fra Trøndelag fylkeskommune.

Givende å jobbe med kultur

Maren trives godt og synes det er givende å jobbe med kultur på så mange forskjellige arenaer.

Hun opplever det som verdifullt å møte så mange mennesker som hun gjør i jobben og at hun etterhvert har fått et stort kontaktnett i Ytre Namdal.

Skal fylle opp alle kriker og kroker

– Det skal vrimles smått og godt slik at så mange som mulig får til å delta, sier Maren Grønli Berg.

Årets Vrimmelfestival skal fylle alle kriker og kroker i Nærøysund og Leka. Maren synes det er givende å kunne tilby kultur der folk faktisk er.

– Vi håper at så mange som mulig benytter seg av tilbudene under festivalen, samtidig som vi lover at det vil være under trygge rammer med tanke på smittevern, sier Maren Grønli Berg.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken